Un cotxe bolca a la zona esportiva de Vilafant

Aquesta mateixa nit, dos vehicles més han bolcat a Torroella i Tossa

Un vehicle dels mossos

Un vehicle dels mossos / Emporda.info

Eva Batlle

Nit moguda pels serveis d'emergències per accidents de trànsit amb cotxes bolcats. Sortosament, cap d'ells de gravetat.

El primer es va produir a Vilafant cap a dos quarts d'onze de la nit a la zona esportiva un cotxe es va encastar contra un fanal. Arran dels fets, el cotxe va bolcar. El conductor, un jove de 21 anys, va resultar ferit però de caràcter lleu. El SEM el va evacuar ferit lleu amb ambulància a l'hospital comarcal de Figueres. A lloc hi van actuar la Guàrdia Municipal de Vilafant, el SEM i Bombers. Aquest últim cos d'emergències indica que van desbolcar el vehicle que havia quedat tombat.

Torroella de Montgrí també es va produir la bolcada d'un vehicle al voral d'un camí. En aquest cas, però quan hi van arribar els efectius d'emergències no hi havia ningú, informen des dels Bombers.

Finalment, cap a un quart de quatre de la matinada un altre cotxe va bolcar però en aquest cas al carrer de Ferran Agulló de Tossa de Mar. La Policia Local de Tossa de Mar va atendre el servei i els Bombers van tornar a posa el vehicle a la via. El conductor malgrat l'ensurt no va quedar atrapat i presentava només unes rascades tot i l'ensurt, informen Bombers.