Què hi ha al darrere del cotxe encallat al camí de ronda de Palafrugell?

La Policia Local es va trobar el suposat conductor assegut al seient del copilot amb símptomes evidents d'anar begut

Ha acabat denunciat per cometre la infracció de circular per una zona prohibida

Un cotxe es queda encallat al camí de ronda entre Llafranc i Calella de Palafrugell

Un cotxe es queda encallat al camí de ronda entre Llafranc i Calella de Palafrugell / DDG

Eva Batlle

L'aparició d'un cotxe encallat al camí de ronda que va de Calella de Palafrugell a Llafranc s'ha fet viral, però què hi ha darrere d'aquest fet?

Tot va començar poc abans de les nou del matí quan la Policia Local de Palafrugell va rebre l'avís de diversos veïns que hi havia un Volkswagen Golf encallat a les escales del camí de ronda.

Una patrulla es va dirigir al lloc i va confirmar que hi havia el vehicle. Al seu interior, hi havia un jove, que és el propietari del cotxe. Estava assegut al seient del copilot i quan els agents hi van parlar van veure que presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes de l'alcohol.

Els policies, però, com indiquen fonts locals, no van fer-li la prova d'alcoholèmia perquè no van poder certificar que conduïa el vehicle. Amb tot, però, va quedar denunciat perquè el vehicle es trobava en una zona on està prohibida l'entrada de vehicles, ja que els camins de ronda, no són aptes per circular-hi.

La Policia Local també va parlar amb testimonis de la zona per esbrinar quelcom més, però van poder aclarir per ara que el vehicle va entrar pel carrer Neró de Llafranc. El que no s'ha pogut saber és si feia minuts o hores que estava a dins del camí de ronda i el cotxe havia quedat encallat.