Tres detinguts per l'assalt a cops de tanca i ampolles a la discoteca Costa Este de Calella de Palafrugell

Les imatges de l'assalt violent es van viralitzar ràpidament a les xarxes socials

Imatge de l'assalt violent a la discoteca Costa Este de Palafrugell. | EPC

Imatge de l'assalt violent a la discoteca Costa Este de Palafrugell. | EPC

ACN

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell han detingut tres homes relacionats amb l'assalt violent a la discoteca Costa Este de Calella de Palafrugell durant la matinada de dissabte. Des del consistori de la localitat han indicat que dos dels homes arrestats estaven a la carpa del bar musical Terra Blanca i, en veure el dispositiu, van saltar per darrere d'un establiment proper i allà van ser interceptats pels agents. Mentre, el tercer es va localitzar al pàrquing de la discoteca i va intentar fugir però, finalment, va ser detingut. També es va trobar un altre dels implicats, tot i que no es va poder interceptar.

Segons fonts de la policia catalana, la investigació continua oberta per uns fets que tenen a veure amb el llançament de diversos objectes contundentstanques de seguretat i ampolles de vidre al personal de seguretat del local per part d'un grup de joves, després que aquests els neguessin l'accés a l'establiment.

Fonts municipals han revelat que se sospita que la baralla l'haurien iniciat persones del poble amb antecedents per conflictes similars. Per tal de prevenir més incidents, una patrulla de la Policia Local i una altra de Mossos han estat durant la nit davant la discoteca.

Els van començar a llençar tanques d'obra, ampolles de vidre i altres objectes contundents contra el personal de seguretat que no els havia permès accedir al local. Tal com es pot veure en un vídeo que circula per internet, aquests s'han acabat atrinxerant dins de la discoteca i han tancat l'accés per protegir-se.

Incidents anteriors a Costa Este

festa il·legal400 personesgot trencat

Dimarts, la discoteca va arribar a un acord amb l'Ajuntament per acabar amb els problemes a l'aparcament i els sorolls del local. En concret, es va pactar instal·lar limitadors de so que, quan calgui, la Policia Local podrà activar a distància. I també millorar l'enllumenat i reforçar la seguretat al pàrquing.