Detinguda a Alacant una jove fugitiva especialitzada en "robatori amorós"

El moment de la detenció

El moment de la detenció / Policia Nacional

Lydia Ferrándiz

La Policia Nacional ha detingut a Alacant una jove de 25 anys i nacionalitat romanesa que era buscada per més d'una vintena de jutjats repartits per tota la geografia nacional.  

Agents del Grup Segon de Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Nacional van aconseguir localitzar la fugitiva a la ciutat d'Alacant a la qual constaven 29 reclamacions judicials de recerca i detenció, motiu pel qual va ser detinguda.

Els motius pels quals era reclamada la jove eren furts i robatoris amb violència, pel que sembla formava part d'un grup itinerant que presumptament es dedica a cometre delictes contra el patrimoni, i entre ells s'havien especialitzat en el conegut com a "furt o robatori amorós”.

L'arrestada era buscada per Jutjats de Jerez de la Frontera, Oviedo, Antequera, Arona, Cartagena, Valladolid, Vélez-Màlaga, Estepona, Sevilla, Algesires, Benidorm, Chiclana de la Frontera, Vigo, Còrdova, Marbella, les Palmes de Gran Canària, Màlaga, València, Oriola, San Javier, San Roque i Totana, algun amb diverses reclamacions sobre la finalment detinguda.

L'arrestada va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.