Redueixen i detenen un home que exhibia una pistola al carrer a Empuriabrava

La seva dona va alertar la Policia Local que va certificar que l'arma de foc era real

En una altra actuació, un home va robar una cadena d'or d'una forta estrebada i va ferir la víctima

La pistola miniatura que portava el detingut d'Empuriabrava

La pistola miniatura que portava el detingut d'Empuriabrava / POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Eva Batlle

Ensurt el viscut aquest cap de setmana a Empuriabrava. Durant la matinada de dissabte, un individu va exhibir una arma de foc al carrer.

La seva dona és qui va alertar la Policia Local de Castelló d'Empúries que el seu marit es trobava alterat i disposava d'una pistola.

Dues dotacions es van adreçar al lloc i en arribar van trobar-se amb la dona amb el seu marit a via pública i els avisava que duia l'arma a la mà.

Ràpidament, els agents van immobilitzar l'individu armat i li van treure l'arma de foc que va resultar ser real. Era una pistola miniatura.

Un cop desarmat i identificat, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes, segons informa la policia.

Robatori violent d'una cadena d'or

D'altra banda, el dissabte a la tarda es va produir un robatori violent també a Empuriabrava. Un individu va arrencar la cadena d'or del coll d'un home d'edat avançada. Amb la forta estrebada, el va ferir del coll i també va acabar amb la samarreta esparracada.

La mateixa víctima va alertar la Policia Local i en pocs minuts van arribar a lloc i amb la descripció de l'assaltant el van localitzar.

Van haver-lo de perseguir i finalment, el van interceptar. Aquest, però es va resistir a la seva detenció i va intentar fugir. Finalment, va acabar reduït i detingut com a presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pel que fa a la víctima va ser atesa pel SEM i el van derivar a un centre sanitari, on va ser tractat de l'agressió viscuda.

Lladre d'habitatges

El dia abans, el divendres a la tarda, la Policia Local de Castelló va detenir un presumpte lladre de domicilis. Tot va començar quan van rebre l'avís que en un edifici de Castelló hi havia una persona amb una escala intentant accedir a l'interior forçant la finestra del primer pis.

Dues patrulles es van adreçar al lloc i van trobar-se l'escala recolzada i la finestra del primer pis trencada.

Arran dels fets, els agents van buscar al presumpte lladre i el van trobar a dins del pis. Per aquest motiu, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força d'habitatge.