Detingut un home per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat

L'incident s'ha produït de matinada en un pis i la víctima ha rebut diverses ganivetades

Portal de l'edifici de Cornellà de Llobregat on aquest diumenge a la matinada una home ha matat presumptament la seva parella. | MARIA ASMARAT

Portal de l'edifici de Cornellà de Llobregat on aquest diumenge a la matinada una home ha matat presumptament la seva parella. | MARIA ASMARAT / ACN

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). L'incident s'ha produït pels voltants de les 02.30 hores de la matinada d'aquest diumenge en un domicili del carrer Cornellà Modern, al barri de la Gavarra. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha confirmat l'ACN, la víctima ha rebut diverses ganivetades i ha quedat molt malferida. Els efectius de Mossos i del SEM han intentat reanimar la dona, però finalment ha mort al lloc dels fets. El presumpte assassí ha estat detingut al mateix habitatge. La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir aquest succés.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), no consten antecedents judicials per denúncies entre la parella. El jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha fet aquest matinada l'aixecament del cadàver. La causa serà instruïda pel jutjat de violència contra la dona de Cornellà.

El succés s'ha produït en el número 23 del carrer Cornellà Modern, al pis 2n 1a. Segons han explicat alguns veïns, es tracta d'un habitatge on hi conviuen diverses famílies i la parella vivia en una habitació rellogada amb una filla de 2 anys.