Figueres

A presó un home per tres robatoris amb força i tres furts en un aparcament a Figueres

El lladre forçava els accessos i sostreia principalment bicicletes, concretament cinc valorades totes elles en 3.170 euros

L'home de 39 anys és acusat de tres delictes de robatori amb força, tres delictes de furt i un delicte de danys.

L'home de 39 anys és acusat de tres delictes de robatori amb força, tres delictes de furt i un delicte de danys. / Mossos d'Esquadra

Emporda.info

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana, a Figueres, un home de 39 anys, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força, tres delictes de furt i un delicte de danys.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a principis de març després de detectar-se una sèrie de robatoris amb força comesos amb el mateix modus operandi, principalment en trasters i aparcaments comunitaris de l’Avinguda Salvador Dalí, a la localitat de Figueres. Concretament, entre els dies 5 i 13 de març, es van produir set delictes contra el patrimoni.

El lladre forçava els accessos i sostreia principalment bicicletes, concretament cinc valorades totes elles en 3.170 euros.

Durant el decurs de la investigació, els mossos van detectar que la manera d’actuar era sempre la mateixa i que es tractava d’un mateix autor. 

Fetes les indagacions es va determinar l’autoria dels robatoris i el passat dia 15 de març els mossos van localitzar i detenir el lladre a Figueres.

El detingut, que acumula més d’una vintena d’antecedents, va passar el dia 16 a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.