El detingut per matar, esquarterar i enterrar la seva parella a Pontons és l'actor Jorge Ferrandis

L'actor Jorge Ferrandis

L'actor Jorge Ferrandis / EPC

EFE

L'home que ha estat detingut i empresonat acusat de matar i esquarterar la seva parella a l'estiu de 2021 i enterrar-la en una finca de Pontons, a l'Alt Penedès, és l'actor Jorge Ferrandis, de 43 anys d'edat.

La Guàrdia Civil sospita que Ferrandis va matar la dona al pis del carrer Castillejos de Barcelona on tots dos vivien i posteriorment va enterrar el cadàver esquarterat a un metre i mig de profunditat en una finca de Pontons, on el cos va ser localitzat el passat 3 de gener, dia en el qual l'actor va ser detingut.

Ferrandis, que es va formar a La Casona, un centre amb cicles superiors d'interpretació, va participar en diversos curts i ha tingut una carrera discreta com a actor i ara, segons ha avançat El Nacional, és el sospitós d'aquest crim masclista.

Agents l'institut armat han finalitzat aquest migdia el registre en el pis en el qual vivia la parella, en cerca de pistes sobre el crim.

El detingut pel crim de Pontons, a la sortida del registre domiciliari.

El detingut pel crim de Pontons, a la sortida del registre domiciliari. / JORDI OTIX

Després de trobar el cadàver, el passat 3 de gener, la Guàrdia Civil va detenir l'actor aquest mateix dia i posteriorment va registrar un altre habitatge seu a Barcelona, en la qual van trobar pertinences de la dona i eines i utensilis susceptibles d'haver estat usats per excavar.

La Guàrdia Civil està pendent de les proves forenses, com l'autòpsia i la confrontació d'ADN amb un familiar, per identificar de forma definitiva que el cadàver es correspon amb la dona de 42 anys que vivia amb el detingut, encara que tots els indicis apunten al fet que és així.

La Guàrdia Civil va detenir l'actor, de nacionalitat espanyola, veí de Barcelona i de 43 anys, dimarts passat 3 de gener i l'endemà passat, el dia 5, el jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar presó provisional comunicada i sense fiança.