Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres han desmantellat un club cannàbic des d'on, segons la policia, es venia droga.

Sota l'aparença d'una associació d'aquesta tipologia es venien estupefaents i després d'investigar-ho, aquest dijous passat a la tarda, ambdós cossos policials van fer l'entrada i escorcoll al local de l'entitat.

Cap a dos quarts de tres de la tarda, efectius dels Mossos i la Guàrdia Urbana van accedir amb el manament judicial al local del carrer Migdia i van detenir-ne el responsable. Que va quedar acusat de ser presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

A banda, durant l'escorcoll, la policia va poder intervenir 773 euros en efectiu, 22 dosis d'haixix preparades per la seva venda d’un gram cadascuna- També van confiscar 500 grams de cabdells de marihuana. Aquesta entitat no és el primer cop que rebia la visita de la policia.

Aquesta no és l'única actuació contra una associació cannàbica que s'ha realitzat darrerament a l'Alt Empordà. El mes de setembre, els Mossos en van desmantellar una altra a Vilamalla.

En aquest cas, l'operatiu policial es va saldar amb dos detinguts. Com en el cas de Figueres, l'entramat utilitzava el club per traficar substàncies estupefaents, principalment marihuana i haixix.