Una dona ha perdut la vida al precipitar-se per una zona rocosa a la platja de l’Almadrava, al terme municipal de Roses.

Els Bombers han estat alertats a les 13.45 hores de la caiguda de la dona, que caminava amb un grup de tres persones més. La caiguda ha estat d’uns 10 metres i s’ha produït mentre el grup intentava davallar per uns graons que porten al cap Punta Almadrava.

A l’indret de l’accident s’han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter amb el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i metge especialitzat en rescats. En accedir a la víctima s’ha procedit a realitzar tasques de reanimació durant aproximadament 10 minuts, sense resultat.

Un cop acabats els procediments policials efectuats pels Mossos d’Esquadra, efectius GRAE dels Bombers han procedit a extreure el cos mitjançant un gruatge amb l’helicòpter de rescats. L’aeronau s’ha dirigit al parc de bombers de Roses, on s’esperava la comitiva judicial.

A l’operatiu hi han pres part sis dotacions dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació dels fets.