La conductora d'un turisme ha resultat ferida menys greu en un accident de trànsit que ha passat aquest dijous, 28 de juliol, a la tarda, a la sortida de Figueres en direcció a la Jonquera, a l'N-IIa. Aquest sinistre viari ha ocorregut a la mateixa altura on fa justament una setmana una moto i un turisme van col·lidir amb el resultat fatídic d'una persona morta, el conductor de la moto.

En l'accident d'aquesta tarda, el turisme ha fet una volta de campana, per causes que s'estan investigant, i ha quedat bolcat en un dels marges de l'N-IIa, en el tram de l'avinguda Salvador Dalí. Els equips d'emergència han rebut l'avís a les 16.24 hores.

El vehicle sinistrat estava ocupat únicament per la conductora, que ha patit diversos traumatismes i ha estat trasllada pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Josep Trueta de Girona, tal com ha informat el vicealcalde de Figueres, Pere Casellas. La dona estava conscient i els agents de la Guàrdia Urbana li han practicat la prova d'alcoholèmia, que ha marcat negativa.

Mentre els equips d'emergència han treballat en l'evacuació de la dona ferida i en la neteja de la via, la carretera ha quedat tallada al trànsit en els dos sentits. En aquest servei, hi han treballat també els Bombers de la Generalitat, que s'hi han desplaçat amb quatre dotacions.