Un nen de 7 anys que anava en patinet ha resultat ferit greument en un accident de trànsit a Figueres, aquest dissabte, 12 de febrer, al migdia. Un turisme ha topat amb el menor, a l'encreuament entre l'avinguda Salvador Dalí i l'avinguda Maria Àngels Anglada, i com a conseqüència de l'impacte el petit ha patit lesions greus.

Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han intervingut de seguida per atendre el nen al mateix lloc dels fets, mentre un helicòpter medicalitzat l'esperava per traslladar-lo d'urgència a un centre hospitalari.

L'accident ha passat pels volts d'un quart d'una del migdia i les causes s'estan investigant. El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, ha informat que, a causa de les ferides, el nen del patinet es troba en un estat crític. El regidor també ha explicat que agents de la Guàrdia Urbana han practicat proves d'alcoholèmia i de drogues a la conductora del turisme, que és veïna de Figueres, i que ha donat negatiu.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM, una dotació dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana. Mentre els serveis d'emergències han treballat en l'atenció al nen ferit, la Guàrdia Urbana ha tallat la circulació de vehicles a l'avinguda Salvador Dalí. La situació del trànsit s'ha restablert pocs minuts després de dos quarts de dues del migdia.