Ensurt majúscul aquest dilluns, 27 de desembre, al carrer Oliva de Figueres. Una nena ha quedat atrapada en el forat d'un ascensor, pels volts de 3/4 de 7 de la tarda. Dos bombers han pogut accedir a l'interior de la caixa pel tateral de la cabina i han rescatat a la menor , que, en principi, segons fonts oficials, es trobava conscient i responia bé a les preguntes dels efectius d'emergències. Els bombers han trobat certa dificultat per manipular l'ascensor des del quadre de maniobres. Han estat els veïns que, en un intent desesperat per ajudar-la, han intentat obrir la porta de l'ascensor per la força, abans que arribessin els equips d'emergència.

Els fets han passat exactament al número 29 del carrer Oliva, en un edifici de planta baixa i tres pisos. Fins al lloc, s'hi han desplaçat Bombers de la Generalitat, ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Guàrdia Urbana de Figueres i Mossos d'Esquadra.

La nena, un cop ha pogut ser evacuada, ha estat traslladat en camilla fins a una de les ambulàncies, per ser portat fins a un centre hospitalari. Responsables de l'empresa de manteniment de l'ascensor també s'han dirigit al lloc de l'accident.

Nota: Aquesta informació acualitza la versió anterior, en la qual hi constava que la víctima era una persona adulta i que s'havia desplomat l'ascensor, segons van indicar fonts dels bombers en un primer moment.