Un incendi afecta el Museu Històric de la fàbrica automobilística Seat a la Zona Franca de Barcelona des de poc després de les cinc de la tarda d'aquest dilluns, segons informa l'Ajuntament de la capital catalana. Les flames han causat una columna de fum visible des de diversos punts de la ciutat. Les informacions del consistori indiquen que fins al moment no consten persones afectades. Els Bombers de Barcelona han destinat tretze dotacions fins a l'indret per atacar les flames. De la seva banda, Protecció Civil cita fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per confirmar que no hi ha hagut ferits en l'incident. A banda dels Bombers de Barcelona, també treballen per apagar les flames el cos d'extinció d'incendis de la mateixa empresa.

Fonts de Seat han explicat a l'ACN que el personal ha pogut ser evacuat sense que ningú prengués mal i que el foc ha començat en una nau annexa a la que alberga els cotxes històrics. També han indicat que molts d'aquests vehicles han pogut ser retirats sense que fossin afectats per les flames, a l'espera de poder fer un balanç més exhaustiu dels danys que ha causat el succés.

Protecció Civil ha rebut una vintena de trucades alertant del succés. Des de Seat s'ha explicat que el foc està controlat, per bé que les tasques d'extinció continuen. A hores d'ara es desconeix, també, què ha causat les flames.