Un acusat d'intentar matar el sogre a cops de destral a Palafrugell (Baix Empordà) el 13 de juny del 2014 ha renunciat al seu advocat just quan havia de començar el judici a l'Audiència de Girona. A l'inici de la vista, el processat ha dit al tribunal que volia canviar de lletrat perquè el seu és "incompetent" i no li fa "cas" i ha assegurat que la seva família ja li havia buscat una altra advocada per representar-lo. El tribunal de la secció quarta ha suspès el judici i l'ha fixat, de nou, per al 5 d'octubre. L'acusat, que ha arribat custodiat pels Mossos d'Esquadra perquè està en presó provisional a l'espera de judici, s'enfronta a una condemna de fins a 14 anys per un assassinat en grau de temptativa amb un agreujant de parentiu.

La fiscalia demana 9 anys de presó per a l'acusat per un homicidi en grau de temptativa però l'acusació particular, exercida pel lletrat Jordi Colomer, eleva la petició fins als 14 anys perquè considera que va cometre un intent d'assassinat amb agreujant de parentiu.

L'agressió es va produir el 13 de juny del 2014 pels volts de dos quarts de vuit del matí. Segons les acusacions, el processat va aprofitar que el seu sogre estava distret col·locant una bossa al cotxe per atacar-lo amb una destral. "L'arma utilitzada, la força del cop i el lloc escollit eren idonis per causar-li la mot", apunta l'acusació particular en el seu escrit. En total, la víctima va rebre fins a tres destralades al cap, a la mà i a la cama.