La mare d'Itziar Castro, durant la vetlla: "La meva filla ha mort feliç"

Lucía Rivadulla ha fet públiques les darreres paraules de la seva filla

Itziar Castro va morir amb 46 anys.

Itziar Castro va morir amb 46 anys. / El Periódico

L'actriu catalana Itziar Castro va morir divendres passat, 8 de desembre, als 46 anys. Coneguda pel seu paper en pel·lícules com 'Pieles', per la qual va ser nominada als Goya com a millor actriu revelació, Castro era a la piscina municipal de Lloret de Mar per assistir a alguns assajos tècnics de l'espectacle de natació sincronitzada que l'exentrenadora de l'equip espanyol d'aquesta disciplina Anna Tarrés preparava amb el Club Natació Kallípolis.

La notícia va commocionar fortament amics i companys de professió, i també a la família, que s'ha vist clarament afectada. No obstant això, durant la vetlla que s'ha fet a Pallejà aquests dies, la mare de Castro, Lucía Rivadulla, s'ha mostrat "molt agraïda" als mitjans de comunicació.

En aquest sentit, aquest matí el programa 'Espejo Público' d'Antena 3, dirigit per Susanna Griso, feia un seguiment en directe de la vetlla, quan de cop ha aparegut la mare de l'actriu, que ha confessat que la seva filla "va morir feliç".

"Com està la família?", li ha preguntat la reportera que cobria l'acte. Rivadulla s'ha mostrat commocionada i ha respost: "No estem encara. Estic a 'shock' per l'abast que ha tingut la meva filla. Us agraeixo a tots que bé que us heu portat sempre amb ella. Crec que a ella li estarà agradant això".

Les darreres paraules d'Itziar Castro

Durant la connexió, la mare d'Itziar Castro també ha expressat quines van ser les darreres paraules de la seva filla. "Ahir va estar Anna Tarrés aquí i li vaig preguntar: 'Quines han estat les últimes paraules de la meva filla?'. Em va dir: 'Feliç, parlant de l'espectacle, que sortiria molt bé'. És així, era Itziar.", ha confessat molt emocionada Lucía Rivadulla.

Tot i que la mort ha estat súbita, la mare d'Itziar Castro ha volgut deixar clar que la seva filla no patia cap malaltia i que "estava sana". Segons ha explicat la seva mare, l'única cosa que es plantejava Castro darrerament era operar-se. "Estava seguint un tractament accelerat, però això era un tractament extern, no intern, no de medicaments. Li feien unes hores amb unes màquines perquè perdés lipedema per poder operar-se, però no prenia medicaments". Afegia: "Els forenses em preguntaven si es medicava, però no. Tenia una vida sana, molt sana. No bevia ni fumava. Era una noia grossa, però sana. Ha estat mort sobtada. Ha mort feliç preparant un espectacle que li agradava a ella".