Ainhoa Moll, nova directora editorial de Prensa Ibérica

Des del seu nou càrrec de directora editorial, tindrà la màxima responsabilitat sobre la gestió periodística i l'elaboració de continguts de tots els productes editorials del grup de comunicació

Ainhoa Moll.

Ainhoa Moll. / David Revenga

Redacció

Ainhoa Y. Moll Sarasola (Sant Sebastià 1977) ha estat nomenada directora editorial del grup, del qual ja era consellera i adjunta a la Presidència.

Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Relacions Internacionals pel CEDS i MiB de ISDI en Negoci Digital. Ainhoa Moll s'ha reintegrat a l'equip directiu de Prensa Ibérica a Espanya després d'una estada de diversos anys a França, Mèxic i els Estats Units. Amb anterioritat ja havia desenvolupat responsabilitats de gestió en les empreses de Prensa Ibérica, especialment a la Comunitat Valenciana.

Des del seu nou càrrec de directora editorial, tindrà la màxima responsabilitat sobre la gestió periodística i l'elaboració de continguts de tots els productes editorials de Prensa Ibérica i d'ella dependrà directament la direcció general de Continguts.

Prensa Ibérica, grup líder de la informació regional a Espanya, edita 26 periòdics impresos i digitals, 61 cròniques locals, quatre revistes i 55 publicacions corporatives en tot el país. Amb dos milions de lectors en paper (EGM) i més de 217.000 exemplars diaris (OJD), el grup és líder en audiència i difusió en diverses autonomies i compta amb un creixent posicionament en suport digital. Segons les últimes dades de Comscore, Prensa Ibérica és líder entre els grups editors espanyols amb 26,3 milions de visitants únics i frega els 600 milions de pàgines vistes al mes.