Què has d'estudiar i on trobar feina ràpidament?

• L'Institut Superior UNIVERSAE ofereix la formació, les eines i els equipaments necessaris per treballar en les professions amb més ocupabilitat

Graduació de la primera promoció d'UNIVERSAE

Graduació de la primera promoció d'UNIVERSAE / Cedida

C. Moreno

Triar un camí educatiu i un lloc on poder-lo recórrer és una decisió de gran importància ja que serà decisiu per aconseguir una ocupació de qualitat. Estudiar a l'Institut Superior de Formació Professional UNIVERSAE permet als alumnes obtenir una gran qualificació i especialitzar-se en les millors empreses nacionals i internacionals, dos aspectes que condueixen a l'èxit i a l'ocupabilitat de manera directa.

UNIVERSAE és sinònim d'excel·lència, d'avantguarda i d'internalització però també de feina segura.

Una de les grans potencialitats d'aquest Institut Superior d’FP és el programa d'aliances amb les millors empreses on rebre formació pràctica de forma especialitzada. D'aquesta manera, en només un any des de la matriculació, els alumnes d’UNIVERSAE poden entrar a formar part de les companyies nacionals i internacionals més importants.

Formació en contacte amb el mercat laboral

Gràcies a UNIVERSAE Ocupación, les empreses més rellevants del panorama nacional i internacional capten professionals especialitzats a través d’UNIVERSAE Business Acceleration Program, oferint més de 15.000 ofertes de feina en actiu cada dia i aconseguint un doble objectiu: les companyies compten amb persones altament qualificades i els alumnes aconsegueixen una ocupació de qualitat.

Una altra de les grandeses d’UNIVERSAE és la seva extensa oferta de graus oficials amb una alta taxa d'ocupabilitat. Entre els més de 50 graus mitjans i superiors que ofereix, tots ells expedits pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, s'hi inclouen aquells amb més demanda laboral actualment: els d'Informàtica, Administració i Finances i Sanitat.

UNIVERSAE ofereix els graus mitjans de tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes a distància i els graus superiors d'administració de sistemes informàtics en xarxa, desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (DAM) i desenvolupament d'aplicacions web (DAW).

Alumnes d'UNIVERSAE al laboratori

Alumnes d'UNIVERSAE al laboratori / Cedida

Els interessats a estudiar algun grau relacionat amb l'Administració poden cursar Gestió Administrativa, Administració i Finances i Assistència a la Direcció.

Pel que fa a l'àrea de Sanitat, l'oferta educativa d’UNIVERSAE inclou els graus mitjans de Cures Auxiliars d'Infermeria, Emergències Sanitàries i Farmàcia i Parafarmàcia, i fins als graus superiors d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic, Dietètica, Documentació i Administració Sanitàries, Higiene Bucodental, Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i Laboratori Clínic i Biomèdic

Per estudiar aquests graus, amb un període de matriculació obert fins al 15 d'octubre, l'Institut Superior d'FP ofereix unes condicions que permeten que qualsevol persona pugui estudiar a UNIVERSAE. Les seves facilitats de matrícula sense competència ofereixen una educació a l'abast de tothom amb finançament a la carta, com ara la possibilitat de pagar la matrícula des de 80 euros al mes.

Una altra excepcionalitat d’UNIVERSAE és el seu model de formació que ofereix als alumnes avançades eines i programes pioners: un innovador ecosistema educatiu virtual, 90.000 m2 d'instal·lacions i equipaments oberts a tots els alumnes i un model educatiu disruptiu i únic que permet aconseguir un títol oficial des de dos semestres.

UNIVERSAE360: La plataforma online per es per estudiar sense limits

Així, l'ecosistema educatiu UNIVERSAE360 permet als alumnes que puguin estudiar quan i on vulguin, sense límits horaris ni físics, ja que disposen de totes les eines necessàries: videoclasses amb realitat augmentada, tecnologia immersiva, activitats gamificades, simulacions 3D, tests d'autoavaluació…

D'aquesta manera, poden conèixer amb absolut detall els entorns reals amb què es trobaran en el seu futur professional, cosa que representa un aprenentatge de valor incalculable.

UNIVERSAE360 permet, així mateix, la igualtat d'oportunitats per a totes aquelles persones que des de tots els racons del món i des de qualsevol dispositiu vulguin estudiar i accedir al món laboral, ja que UNIVERSAE transcendeix les fronteres.

Campus d'UNIVERSAE

Campus d'UNIVERSAE / Cedida

La internacionalitat d’UNIVERSAE també queda palesa en el programa OpenUNIVERSAE que obre als seus alumnes els més de 90.000 m2 d'espais i equipaments d'última tecnologia, ubicats a Espanya, Colòmbia, Equador, Mèxic i Costa Rica, convertint-los en espais flexibles i orientats a la innovació on professors, alumnes i empreses del sector duen a terme experiències professionals, salvant així la bretxa existent entre el sector educatiu i el sector empresarial.

Per tot això, UNIVERSAE ha revolucionat la Formació Professional i s’ha convertit en una de les millors opcions existents actualment en el panorama educatiu.