Els bombers rescaten un gos a Serra Gelada perquè no podia continuar la travessa per cansament

Els propietaris van trucar als serveis d'emergència ja que l'animal no podria arribar per compte propi fins al vehicle

Moment del rescat.

Moment del rescat. / Diputación Alicante Bomberos

Emporda.info

Els bombers d'Alacant van dur a terme, divendres passat, una operació de rescat absolutament excepcional. El grup de professionals es va mobilitzar cap a Serra Gelada, als afores de Benidorm, amb l'objectiu de salvar un gos que anava acompanyat pels seus amos i que estava "cansat".

Durant l'excursió, el gos, un golden retriever, va començar a mostrar signes de fatiga, i aquesta inquietant debilitat va evolucionar ràpidament en un dolor extrem a les seves potes posteriors, fent que fos pràcticament impossible que continués caminant. Davant d'aquesta crítica situació, els propietaris del gos van trucar ràpidament als serveis d'emergència, ja que es van adonar que el seu estimat animal de companyia no podria arribar per compte propi fins al vehicle.

Donada la delicada condició del gos, la seva família va intentar portar-lo a l'automòbil sense èxit. Davant d'aquesta situació, l'equip de bombers es va mobilitzar cap a la zona per fer el rescat utilitzant un equip professional. En aquesta galeria de fotos podeu veure com va ser el restacat.

Els experts van fer servir una llitera i un arnès específic per assegurar el gos a la plataforma, permetent així el seu trasllat fins al vehicle. Aquesta emotiva acció va ser compartida a les xarxes socials, on els bombers van expressar els seus millors desitjos per a la ràpida recuperació de l'animal.