El superaliment ideal per eliminar la retenció de líquids i perdre pes

Aquesta fruita la podràs afegir a qualsevol àpat

A més, té el doble de vitamina C que la taronja

Vols estar sa i acabar amb la retenció de líquids?

Vols estar sa i acabar amb la retenció de líquids? / FREEPIK

Daniel Vascoy

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de perdre pes i estar en forma per lluir un cos esplèndid a l'estiu. Per a fer-ho només necessitaràs mantenir una dieta sana i variada i, fer una mica d'exercici. Però, això ja t'ho han dit a tot arreu, oi? Tens ganes de perdre pes, sense gaire esforç i només ingerint un aliment amb el doble de vitamina C que la taronja? I si a més, el teu problema és la retenció de líquids, aquest aliment serà la teva solució. Pren nota, perquè et sorprendrà!

Aconseguir el nostre objectiu és molt més senzill del que sembla, només hem de fer els passos adequats. Planificar la nostra dieta amb antelació i seleccionar bé els ingredients que fem servir per elaborar el nostre menú setmanal són dos passos fonamentals per assolir la nostra meta molt abans dels que esperem.

Les verdures i les fruites han de ser la base de la nostra alimentació i entre totes, el kiwi és una de les que més ens poden ajudar a aconseguir una figura envejable i un estat de salut fort que ens permeti afrontar la primavera amb ganes renovades. 

Alguns dels beneficis del kiwi

  • Alt contingut en vitamina C: ens ajudarà a tenir un sistema immunitari més fort i reduir l'estrès
  • Ric en antioxidants: ens ajudarà a mantenir més joves les nostres cèl·lules i això es notarà en l'estat de la nostra pell
  • Conté fibra: ens ajudarà a evitar el restrenyiment i millorar la nostra digestió
  • Elimina la retenció de líquids: és un aliment diürètic
  • Ajuda contra l'anèmia: augmenta l'absorció del ferro
  • Millora els ossos: gràcies als minerals que conté

Com incorporar el kiwi a la nostra dieta?

És indubtable que és un dels millors aliments que podem prendre. Però si ets d'aquells a qui costa prendre fruita, aquí et deixem algunes idees per incorporar el kiwi al teu dia a dia:

  • Una peça per esmorzar per eliminar toxines
  • Com a berenar o aperitiu
  • En amanida: Afegeix el kiwi trossejat a les teves amanides preferides i posa'ls amb una vinagreta d'oli d'oliva, vinagre de Mòdena i una culleradeta de mel casolana. Una font de vitamines que t'enganxarà!
  • Com smoothie per aprimar-se: Bat un got de llet de soja, dos kiwis, unes fulles d'espinacs i les llavors de xia.