FIV Obradors és una clínica de referència per a pacients de tot el món

«Volem continuar sent un centre petit i dedicar moltes energies en els casos més complexos, això ens dona un gran coneixement que el podem aplicar a totes les persones que ens visitin»

Doctor Albert Obradors, codirector de la clínica.  | EMPORDÀ

Doctor Albert Obradors, codirector de la clínica. | EMPORDÀ / redacció. figueres

Emporda.info

FIV obradors, a Figueres, va obrir les portes l’any 2017, va començar com una clínica petita amb tres treballadors, els doctors Josep Obradors i Albert Obradors, codirectors del centre, i una infermera. Però després de sis anys la plantilla s’ha ampliat fins a 25 professionals. Aquest creixement no és casual, és el resultat d’acompanyar els seus pacients en tot el procés i d’atendre’ls d’una manera personalitzada i propera.

En aquest sentit, Albert Obradors, codirector del centre, explica que «som una clínica petita i familiar, però busquem un alt nivell científic, mèdic i ètic. I això moltes vegades és el que demanen els nostres pacients un tracte proper i sentir-se acompanyants en el procés». I afegeix que en altres grans clíniques el pacient té la sensació que és un número. «Volem ser petits i dedicar energies en els casos més complexos. Això ens dona un gran coneixement que el podem aplicar a tothom que vingui», assegura.

Obradors destaca que a la clínica hi assisteixen persones amb casos complexos que necessiten procediments individualitzats «són casos on hi ha hagut avortaments, i diversos intents que han fallat. Nosaltres dediquem molt de temps a fer més estudis per veure l’origen del problema. Tot el que se sap científicament avui sobre aquest camp nosaltres ho apliquem, perquè tenim molts pacients que el procediment bàsic ja l’han fet i no ha funcionat».

Pacients internacionals

Per tot això, arriben a la clínica pacients de tot el món. De fet, el 90% dels pacients de FIV Obradors són internacionals. «Tenim pacients de França, perquè estem a prop de la frontera, però també de Suïssa, Canadà, nord d’Àfrica, entre altres perquè el fet de tractar casos complicats amb èxit fa que els pacients ens recomanin». I afegeix que «tota aquesta tècnica que adquirim arran de tractar casos complicats, ens fa millorar com a professionals i així poder ajudar a més persones». Obradors també posa en relleu que el seu objectiu no és ser un centre amb un gran volum de pacients. Sinó que «volem ser un centre de referència en l’àmbit europeu i mundial perquè treballem amb molta qualitat, en tots els sentits, mèdic, científic i humà».

ADREÇA: av. Salvador Dalí, 85

TELÈFON: 972 500 500

WEB: fivobradors.com