Tretze entitats s'alien en la Xarxa d'Innovació en Salut de Girona, un "laboratori" d'investigació tecnològica

Fèrules 3D per a fractures o l'ús d'intel·ligència artificial en l'àmbit sanitari, entre els projectes que ja treballen

Tretze entitats sanitàries s'han aliat en la Xarxa d'Innovació en Salut de les comarques gironines, un "laboratori" que té l'objectiu impulsar la recerca i la investigació per a projectes de tecnologies aplicades a l'àmbit medicosanitari. La Xarxa s'ha constituït oficialment durant unes jornades a l'auditori Josep Irla de la Generalitat. El gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, ha subratllat que la prioritat és generar coneixement i, sobretot, compartir-lo. Una proposta que s'alinea, també, amb la creació del futur Campus de Salut. Entre els projectes que ja treballen i que han presentat a la jornada hi ha la impressió de fèrules 3D per tractar fractures o l'ús de la intel·ligència artificial en l'àmbit sanitari.

Tretze entitats sanitàries s'han aliat en la Xarxa d'Innovació en Salut de les comarques gironines, un "laboratori" que té l'objectiu impulsar la recerca i la investigació per a projectes de tecnologies aplicades a l'àmbit medicosanitari. La Xarxa s'ha constituït oficialment durant unes jornades a l'auditori Josep Irla de la Generalitat. El gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, ha subratllat que la prioritat és generar coneixement i, sobretot, compartir-lo. Una proposta que s'alinea, també, amb la creació del futur Campus de Salut. Entre els projectes que ja treballen i que han presentat a la jornada hi ha la impressió de fèrules 3D per tractar fractures o l'ús de la intel·ligència artificial en l'àmbit sanitari. / ACN

Marina López

Tretze entitats sanitàries s'han aliat en la Xarxa d'Innovació en Salut de les comarques gironines, un "laboratori" que té l'objectiu impulsar la recerca i la investigació per a projectes de tecnologies aplicades a l'àmbit medicosanitari.

La Xarxa s'ha constituït oficialment durant unes jornades a l'auditori Josep Irla de la Generalitat. El gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, ha subratllat que la prioritat és generar coneixement i, sobretot, compartir-lo. Una proposta que s'alinea, també, amb la creació del futur Campus de Salut. Entre els projectes que ja treballen i que han presentat a la jornada hi ha la impressió de fèrules 3D per tractar fractures o l'ús de la intel·ligència artificial en l'àmbit sanitari.