ABBA tampoc se li resisteix a Fredrik Strand a la tercera gala d'«Eufòria»

L'eufòric de Llançà va interpretar una versió rockera de SOS rebent molt bones valoracions del jurat

ABBA tampoc se li resisteix a Fredrik Strand a la tercera gala d'Eufòria

3CAT

Jordi Callol

Jordi Callol

Eufòria sempre busca que els seus concursants provin diferents estils musicals per poder veure com es defensen a cada registre. Aquesta setmana Fredrik Strand es va haver d'enfrontar al rock cantant el tema SOS d'ABBA, però en la versió del grup Psychotic Youth.

Es pot dir que el llançanenc va superar la prova amb nota, per ser exactes la membre del jurat Carol Rovira va dir que va ser «una interpretació de deu». En aquest sentit, també va argumentar que «es nota que saps del que cantes i t'anem seguint tota l'estona amb la història» i el va felicitar perquè va tenir «molt bon control de les càmeres», tot seguint les recomanacions que li van fer la setmana passada.

Per la seva banda, Alfred García el va comparar amb David Bisbal i Justin Bieber lloant-li la seva afinació i li va suggerir que «sortís més de la peixera de l'estudi». En aquesta línia s'hi va dirigir Albert Sala, el qual el va exalçar dient que «ens has fet gaudir moltíssim» i després el va animar a defensar una coreografia damunt l'escenari.

Amb aquestes valoracions, i sense cap mena d'objecció per part del VAR musical, Fredrik Strand es va assegurar una plaça a la quarta gala d'Eufòria.

Una gala al revés

Al final del programa, abans d'anunciar quin concursant seria expulsat, la direcció d'Eufòria va comunicar un canvi al quart programa. Divendres que ve els espectadors seran els que votaran per enviar a la zona de perill els concursants i el jurat serà qui acabarà decidint la persona expulsada.