Televisió

El format televisiu del grup empordanès El Pot Petit ja té data d'estrena al SX3

El nou programa que convida l’audiència a "descobrir aquest univers tant màgic i divertit juntament amb els personatges d’en Pau i la Jana i els seus amics"

El Cinema Truffaut de Girona acollirà aquest dissabte al migdia la preestrena del nou programa infantil

El Pot Petit en un capítol del seu programa a SX3.

El Pot Petit en un capítol del seu programa a SX3. / 3Cat

Empordà

Empordà

El Pot Petit entrarà a formar part, a partir del pròxim dijous 21 de març, de l’SX3 amb El món del Pot Petit, un nou programa que convida l’audiència a "descobrir aquest univers tant màgic i divertit juntament amb els personatges d’en Pau i la Jana i els seus amics", segons expliquen des de 3Cat. 

A cada capítol, que té una durada aproximada de 15 minuts, en Pau i la Jana entraran dins el Pot Petit d’un salt i hi viuran un munt d’aventures i reptes.

Mitjançant tres daus, el Pot Petit es comunicarà amb ells. El primer dau desvetllarà el personatge protagonista del capítol. El segon donarà alguna pista sobre el repte que hauran de resoldre al taller de la seva amiga la formiga. I, finalment, el tercer els indicarà alguna cosa que farà que l’aventura sigui més especial.

El programa consta inicialment de 10 capítols, que s’emetran setmanalment a través de la plataforma del SX3. El primer episodi estarà dedicat a la festa de la Pasqua. 

La preestrena d’El món del Pot Petit tindrà lloc aquest dissabte a les 12 del migdia al cinema Truffaut de Girona. Hi estan convocats tots els mitjans, l’equip del programa i els guanyadors del concurs que ha llençat el canal SX3 per convidar a la preestrena a 25 súpers i les seves famílies.