El programa 'Joc de Cartes' torna a l'Alt Empordà: descobreix quins són els restaurants que competiran

S'emetrà aquest dimecres, i visitarà municipis que formen part d'un dels "espais naturals protegits més bonics de Catalunya", segons apunten des del programa

Marc Ribas, xef i presentador del programa.

Marc Ribas, xef i presentador del programa. / TV3

Josep López Navarro

Josep López Navarro

"Joc de cartes" de TV3 ja s'ha convertit en un clàssic dels estius, i un any més fa parada a l'Alt Empordà, en concret  a "un dels espais naturals protegits més bonics de Catalunya", segons apunten des del programa. Es tracta del Cap de Creus.

El programa que presenta el xef Marc Ribas s'emetrà aquest dimecres 2 d'agost, a les 22.05 hores. Aquests són els restaurants i municipis altempordanesos que poden optar al premi de 3.000 euros.

L'Espai Gastronòmic Ona del Port de la Selva

Un dels restaurants que competirà serà L'Espai Gastronòmic Ona del Port de la Selva. Allà la xef Ona Baturona, acompanyada de Berta Fàbregas, la cap de sala del local, descobrirà als teleespectadors la seva proposta gastronòmica, "un nou concepte de restaurant on podem trobar cuina mediterrània amb una mica de fusió", expliquen des de Joc de Cartes.

El Garbet's de Vilajuïga

I de mar enllà, a terra endins. La següent parada del concurs serà Vilajuïga, on es troba el restaurant Garbet's. L'establiment, obert recentment, és un espai conduït pel matrimoni format per Xavier Pascual, copropietari i cap de cuina, i Eva Mañas, copropietària i cap de sala. El restaurant ofereix esmorzars de forquilla, carns i peix a la brasa, arrossos... Uns plats que caldrà veure si delectaran o no als seus competidors i al xef Marc Ribas.

Barko de Llançà

L'última població que visitarà el programa serà Llançà. Allà es descobrirà el Barko, un restaurant que aposta pels productes de proximitat del Cap de Creus. Joan González, propietari i xef, i Mercè Garriga, cap de sala i rebostera, són parella i l'ànima de l'establiment, "un espai on es pot degustar peix fresc fet a la planxa", diuen des del programa.

Cal destacar que en anteriors edicions el programa havia visitat restaurants de municipis de la comarca com Figueres, Peralada i Maçanet de Cabrenys.