Alèxia, Jim i Carla es disputen avui guanyar la segona edició d’«Eufòria»

Nil Moliner serà l'artista convidat de la gala final

La Carla, la Jim i l'Alèxia, les finalistes d'"Eufòria"

La Carla, la Jim i l'Alèxia, les finalistes d'"Eufòria" / TV3

Emporda.info

L’Alèxia, la Carla i la Jim són les tres aspirants a proclamar-se guanyadores de la gran final d’Euforia, que aquesta nit, a les 22.10 h a TV3, clourà la seva segona edició. La guanyadora aconseguirà un contracte discogràfic i cantar la cançó de l’estiu de la cadena pública al costat de Lildami, membre del jurat al costat de Carol Rovira i Elena Gadel. A més a més, la gala final comptarà amb la presència dels tretze concursants ja eliminats d’aquesta edició i la visita especial del cantant Nil Moliner, que interpretarà en directe al plató dos dels seus temes més emblemàtics.

La mecànica de la final, novament conduida per Miki Nuñez i Marta Torné, consistirà en una primera ronda d’actuacions, després de la qual s’obriran les votacions. La concursant amb menys vots es convertirà en la tercera finalista d’Eufòria. Les dues concursants més votades tornaran a actuar, i de nou serà el públic qui decideixi, ara sí, quina d’elles es convertirà en la guanyadora absoluta del programa.

En aquesta final, totes les actuacions dels concursants es podran gaudir directe des de punts de vista diferents. Hi haurà càmeres 360 instal·lades al mig de l’escenari, al costat del jurat, entre el públic present al plató i al control de realització del talent show.