Rafa o Orestes: el pot més gran de la història de Pasapalabra ja té guanyador

Antena 3 ha anunciat que aquesta setmana s'entregarà el pot de més de 2,2 milions d'euros

Orestes Barbero i Rafa Castaño a Pasapalabra..

Orestes Barbero i Rafa Castaño a Pasapalabra..

Rafa Castaño o Orestes Barbero. Un dels dos concursants de Pasapalabra serà el guanyador de l'històric pot de més de 2,2 milions d'euros aquesta setmana. Després de mesos intentant aconseguir-lo, amb una de les batalles del concurs més recordades pels fans, el gran moment ha arribat.

Antena 3 ho ha fet oficial a través de les xarxes socials, tot i que no ha concretat el dia, se sap que serà la setmana del 13 al 17 de març. La notícia ha creat un gran rebombori a les xarxes, on els fans del programa ja han començat les seves porres sobre qui serà l'afortunat que s'emportarà el pot més gran de la història de Pasapalabra.

Els dos concursants ja s'han convertit en cares conegudes del programa. Orestes Barber participa en el concurs des de l'1 d'octubre del 2021, i des de llavors, no ha deixat la cadira ni un sol dia. Rafa Castaño, en canvi, va entrar l'1 de juny del 2022, i des d'aquesta data, l'enfrontament entre els dos ha estat un dels moments més esperats del dia en la programació televisiva. Gràcies als seus duels, la cadena d'Atresmedia ha recollit grans xifres d'audiència.

Amb aquest anunci, el concurs tancarà una etapa marcada pels duels entre els dos grandíssims concursants.