El restaurant de ‘First Dates’ rep diàriament comensals que sorprenen fins i tot Carlos Sobera per diversos motius. Aquest és el cas de la María, una estudiant de producció musical de 21 anys, tot i que és més coneguda com Kruela: «Em dic així perquè és el meu nom artístic, el vaig triar fa bastants anys, abans de posar-me així els cabells (de dos colors diferents). La fornera del meu barri m’ha dit que m’assemblo a Mónica Naranjo quan el portava igual als 90».

Instants després de la seva presentació, Kruela va conèixer Ousman Jawo, un escombriaire barceloní que no s’avergonyeix del seu treball: «El meu treball, que és escombriaire, pot ser que estigui mal vist, però m’han ensenyat que, al cap i a la fi, al final de mes els bitllets tots són els mateixos. Vinc d’una família molt humil».

Una vegada assegut a la taula del restaurant i després d’una bona primera impressió a la barra, tots dos es van conèixer més a fons al llarg de la vetllada, en què Kruela va deixar una important reflexió sobre la generació Z, rang d’edat a què pertany, després de reconèixer que li agrada la cultura del mem: «No tindrem feina, però tenim els millors mems. Ens ajuden a sortir de la depressió, ho afrontem així i em sembla l’hòstia».

«Ella està sent molt transparent, molt directa. M’agraden molt les noies així perquè d’aquesta manera no t’emportes sorpreses», va admetre Ousman Jawo en un dels totals que va fer davant de les càmeres de Cuatro.

En els últims minuts, la bona connexió que hi va haver entre tots dos va ser determinant en ‘La decisió final’, ja que es van donar una segona cita per conèixer-se millor. «És divertit i bona persona», va assegurar Kruela sobre l’Ousman abans de marxar del restaurant.