Albert Martínez López-Amor, escriptor i periodista català que es documenta per escriure un llibre; Julio Arriaga, pintor basc que prepara una sèrie de dibuixos sobre la vinya i el paisatge, i Chris Grenness, divulgador noruec del vi català que prepara una visita per a uns clients del seu país, són els protagonistes d'Entre vinyes, la nova road movie documental de TV3.

Tots tres donen a conèixer l'enoturisme en un viatge al voltant del territori, la història i la cultura catalana. Un viatge que els ofereix l'oportunitat de viure experiències singulars al voltant del món dels enòlegs, els enoturistes, els cellers, els historiadors, els viticultors, els allotjaments, la gastronomia o la cultura. Així, tenen l'oportunitat de fer enoturisme al centre de Barcelona, tastos de vi en un globus aerostàtic, tastos maridats amb explicacions històriques, dormir en una cabana al mig d'una vinya, esmorzar en una barca fondejada a s'Alguer, o descobrir com, a través de l'enoturisme, s'han rellançat zones econòmiques i comerços dependents.

El documental compta amb la participació de diferents iniciatives i agents implicats dins del món de l'enoturisme a Catalunya, un tipus de turisme que per la proximitat i la nombrosa oferta d'activitats ha crescut durant l'època de pandèmia provocada per la Covid-19.

Entre vinyes es va preestrenar en el marc del Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi, que s'ha celebrat el juny al Penedès i al Priorat.