La jove veu empordanesa de la rosinca Ariadna Vieyra s’ha sumat a la quarta edició de La Voz Kids. Dilluns passat va superar les audicions a cegues del programa i es va incorporar a l’equip d'Antonio Orozco on batallarà durant les pròximes setmanes. Ariadna té 15 anys i estudia 4t d’ESO al Centre Escolar Empordà de Roses i va aconseguir que en l’últim moment de la seva intervenció es giressin Rosario i Orozco.

Per a la seva intervenció a l’actuació, va triar el tema 'Warrior' de Demi Lovato. La jove és una apassionada del soul, del gospel i una admiradora de veus femenines potents com Ariana Grande o Cristina Aguilera. “Sempre li ha agradat cantar, però és ara fa dos anys que va fer-ho en públic per primer cop, quan a classe la van animar a fer-ho” explica el seu pare, Pau Vieyra. Era una passió que mantenia oculta, no per timidesa, explica la jove, “si nó perquè d’alguna manera em feia por cantar davant de la gent”. Però des d’aquell moment ja no ha deixat de fer-ho i de formar-se. Primer va començar classes de cant amb Marina Pratcorona i ara amb Eva Mas i a l’escola Nina Studio de Barcelona, on va dos cops per setmana. La seva perseverança l’ha fet arribar fins al programa, i la seva veu ha estat escollida d’entre la de més de 15.000 nens i nenes, “una experiència molt emocionant i impressionant” assegura. Malgrat els nervis que va passar, mentre esperava per sortir a l’escenari, “em vaig sentir molt còmoda cantant”.

Una veu amb ànima

A punt d’acabar l’actuació, Rosario i Orozco van prémer el botó i es van girar deixant la jove artista molt emocionada i amb la boca oberta. “Ja et pensaves que no passaria res i ens hem girat Antonio i jo, és que estem molt compenetrats”, va exclamar Rosario que va dir-li a Ariadna com la seva veu li havia arribat al cor: “He tingut el meu temps d’escoltar-te bé i crec que tens molta ànima, cantant”. Orozco va prendre la paraula per convèncer Ariadna que entrés al seu equip lloant les qualitats vocals i emocionals de la jove. Finalment, Ariadna va prendre la decisió d’incorporar-se a l’equip d’Orozco. Tenia força clar que volia treballar al costat del cantant: “és una excel·lent persona i professional, molt alegre i optimista.” Un cop passada la prova de foc, Ariadna es prepara per batallar. Li agraden tots els estils, malgrat que se sent còmoda amb la música negra, el soul i de fet canta com a soprano al grup Empordà Gospel Choir de la localitat. “També m’agrada buscar veus especials, descobrir nous cantants i interpretar els seus temes, sempre que em transmetin emocions”. La música és la seva passió, que ara mateix compagina amb els estudis. L’any que ve cursarà primer de batxillerat i assegura que veu el seu futur lligat al món de la música. Mentrestant, i durant les pròximes setmanes, el públic podrà veure l'actuació d’Ariadna a les batalles del programa on competirà també amb la figuerenca Edurne d’11 anys.