A dies del seu enllaç matrimonial, Risto Mejide i Laura Escanes han protagonitzat el programa 'Planeta Calleja' del passat diumenge en Quatre. Els espectadors han tingut l'oportunitat de conèixer al publicista, al que li han plogut les males crítiques de 'All You Need Is Love... o No', en un terreny fora del seu control i descobert dels seus sentiments de terror, desconcert i ganes de tirar la tovallola, cosa al que el català no ens té acostumats.

A més, ha suposat la primera aparició televisiva de la seva promesa, que ha compartit amb el lleonès la seva història d'amor i ha explicat, qüestions de les quals no havia parlat davant les càmeres. Enmig de la naturalesa i amb més ocupants de l'habitual, Jesús va improvisar un 'Chester in love' on Risto va passar d'entrevistador a entrevistat, confessant la seva història d'amor amb Laura i responent a tots els que els han criticat per la seva diferència d'edat.

“Acabava de deixar-ho amb una noia, i vaig decidir seguir per Instagram a les deu noies més maques que hi havia. Totes tenien un perfil que indicava que eren models i bloggers, excepte Laura, tenia un enllaç als seus textos. Després de llegir-los, li vaig escriure un ‘hola’ per Twitter”, va explicar Risto Mejide.

A més, el català va recordar el seu pas per ‘Operación Triunfo’ . “Vaig estar a ‘OT’ per carregar-me el programa. Odiava el concurs”, va confessar.

El publicista també va aprofitar la seva aventura per revelar que va sofrir assetjament escolar de petit. “En el col·legi els meus companys van pintar en una paret ‘Risto em fot’. L'hi vaig explicar a la meva mare i ella em va donar un retolador i em va dir que escrivís alguna cosa sota. Vaig posar ‘doncs t'aguantes’, va assegurar.

La badia de Mossel, un dels llocs del món on més taurons s'albiren, ha estat la destinació final dels dos aventurers. Submergit en l'oceà a l'interior d'una petita gàbia a tan sols uns centímetres dels taurons blancs requereix molta preparació. Sobretot perquè Risto no és un gran apassionat del mitjà aquàtic tal com ha demostrat, encara que per no deixar sola a la seva noia és capaç de qualsevol cosa.

El seu viatge per Sud-àfrica va començar a Ciutat del Cap, on es van acostar a la realitat del país africà. En la reserva de Godwana van recórrer un safari entre elefants, rinoceronts, lleons i moltes altres espècies. Per acabar amb el vestit de neoprè posat bussejaran al costat d'una colònia de 6.000 foques, el principal aliment dels taurons..