El passat ´Sábado Deluxe´ ha comptat amb la visita d'Eduardo Gómez, el mític actor de comèdies tan conegudes en el nostre país com ´Aquí no hi ha quien viva´ o ´La que se avecina´ i, encara que durant anys s'ha encarregat de fer riure a milions d'espectadors, ara ha decidit fer una aturada en la seva carrera i ha volgut desvetllar la insòlita història que s'amaga darrere del seu humor.

Fent un repàs a la seva vida professional, Eduardo ha confessat que s'ha vist obligat a abandonar la sèrie de Telecinco en la sisena temporada perquè necessitava descansar, confessant: "sinó anava a petar". A més ha desvetllat que per gravar un capitulo de LQSA poden estar fins a quinze dies sense parar, recordant que durant Aquí no hi ha qui visqui va arribar a estar 24 hores en el set de rodatge: "portava deu anys d'èxit amb les dues sèries, i necessitava descansar, perquè sinó, hauria petat" reconeix l'actor, que ara viu tranquil a la seva casa de Marbella.

Quant a la seva vida personal, Eduardo ha aprofita la seva visita al plató del Deluxe per confessar que ja no està amb Jessica i reconeix que la diferència d'edat al final ha estat el motiu: "jo no tenia problemes amb l'edat, però ella no estava preparada per a les crítiques", confessant: "anàvem pel carrer i em deien si era la meva filla. Jo contestava que no, que era la meva néta".

Seguint amb la seva vida privada l'actor ha desvetllat un dels episodis més tristos i sorprenents de la seva vida, la seva història amb la seva primera dona: "Em va abandonar amb el meu fill nounat. Em vaig aixecar i el nen estava plorant, i vaig veure una nota en la nevera" ha confessat, assegurant: "no ens portàvem malament, però la situació econòmica no era bona". No obstant això, la vida li esperava una bona sorpresa a Eduardo, que després d'aquesta experiència fitxaria per 'Aqui no hay quien viva', convertint-se en un dels actors més aclamats de la petita pantalla.