La filosofia pot ser entretinguda i, com diu el professor Bergeron, 'et pot fer trempar'. Ahir, a més, va ser majoritària entre l’audiència televisiva perquè el primer capítol de la nova temporada de 'Merlí, 'Els presocràtics', va ser el programa més vist del dia amb una audiència de 577.000 espectadors i una quota del 22,5%.

'Merlí' va liderar l’audiència del dia i també del 'prime time', dominat per TV3 en la seva totalitat, des del començament del 'TN vespre' i fins el final de la reemissió del capítol 'Els peripatètics', de la primera temporada de 'Merlí'.

El 'TN vespre”, que va ser el segon programa més vist del dia, va tenir una audiència de 529.000 espectadors i una quota del 20,6%. El va seguir 'Crackòvia', tercer més vist, amb 436.000 espectadors i un 14,8% de quota. A continuació, en aquesta franja del 'prime time', la reemissió d’'Els peripatètics', de la primera temporada de 'Merlí', va tenir 217.000 espectadors i una quota del 15,5%. Tots quatre programes van liderar la seva franja d’emissió i van aconseguir que el 'prime time' de TV3, que va tenir una quota d’audiència del 18,1%, fos líder destacat.

L’edició del 'TN migdia', amb 420.000 espectadors i un 24,4% de quota, va ser el quart programa més vist en el rànquing dels 20 de més audiència on TV3 en va situar set, inclosos el 'TN comarques' i 'La Riera', a més dels ja esmentats. TV3 va tancar el dilluns liderant l’audiència amb una quota del 14,3%.