Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política 'Polònia', dirigit per Toni Soler, Mariano Rajoy (Queco Novell) presentarà els nous anuncis electorals del PP. S'acosten les eleccions generals i l'encara president del govern vol acostar la seva campanya als joves amb una sèrie de vídeos virals.

Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) es prepara per fer campanya porta a porta. Sembla que és l'únic mètode que encara el pot ajudar a revifar els seus resultats. Albert Rivera (Sergi Cervera) té problemes per saber a qui ha de dirigir el seu discurs i Xavi Domènech (David Olivares) rebrà la visita inesperada de Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Ivan Labanda).

Toni Cruanyes (David Marcé) portarà una notícia d'última hora: eel Comitè Olímpic Internacional ha decidit introduir el 'Pressing CUP' com a esport als Jocs Olímpics de Rio. Això provocarà que l'equip català es comenci a preparar intensament per poder fer un bon resultat.

I a més, Guillem Gisbert (Albert Mèlich), el cantant de Manel, presenta la versió que ha fet el grup del seu tema 'Sabotatge' basant-se en la ruptura entre JxSí i la CUP.