La direcció de TVE ha decidit retirar de la graella la sèrie Cuéntame, un cop s'emetin els dos capítols que resten de l'actual temporada, a causa de la polèmica pels presumptes delictes de frau fiscal comesos pels seus principals protagonistes, Ana Duato i Imanol Arias, així com del productor, Miguel Ángel Bernardeau i la seva companyia, Ganga Producciones.

Segons informa 'El Confidencial Digital', la cadena pública creu "insostenible" la situació produïda després de la revelació de les últimes informacions sobre Duato i Arias i que ja s'ha informat de la decisió de cancel·lar la sèrie a Ganga Produccions.

El passat 6 de maig, l'Audiència Nacional va acordar l'embargament dels comptes bancaris de la productora de la sèrie 'Cuéntame', Ganga Producciones, i del productor de la sèrie Miguel Ángel Bernardeau, el marit d'Ana Duato, per haver-se beneficiat presumptament de les trames societàries creades pel despatx Nummaria a l'objecte d'evadir impostos durant els últims cinc exercicis.

Cuéntame acumula quinze temporades a La 1, amb uns índexs d'audiència que l'han col·locat entre una de les sèries més reeixides de la televisió a Espanya. Entre els premis que ha aconseguit, destaquen el Premi Nacional de Televisió i diversos guardons Ondas.