Ben aviat els espectadors dels Estats Units podran veure cada setmana un episodi de la sèrie catalana 'KMM' (Kubala, Moreno i Manchón) doblada a l'espanyol neutre.

VME, la cadena de televisió en espanyol associada a les estacions de la televisió pública nord-americana, n'ha adquirit els drets d'emissió. L'operació de venda l'ha gestionat Endemol Shine International.

Els tres detectius de Barcelona, interpretats per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago, porten la professió a la sang i en cada episodi es colaran a les llars nord-americanes parlant com els hispans establerts als EUA. 'KMM' és una sèrie per al públic familiar, una barreja de drama i comèdia que ofereix sorpresa i contrast a través de personatges reals i molt humans.

'KMM' es una producció de TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV que es va emetre per primera vegada per la cadena catalana entre els anys 2012 i 2014. Consta de tres temporades i de 39 episodis. És una idea original de Javier Olivares i Anaïs Schaaff, que també és la cap de guió, amb direcció de Kiko Ruiz i Abigail Schaaff.

VME arriba a més de 70 milions de llars als Estats Units. El servei de transmissió digital de 24 hores es dedica a entretenir, educar i inspirar a les famílies, en espanyol, amb una barreja de produccions originals, estrenes, adquisicions i programes de televisió pública, adreçat especialment als hispans.