L´última moda dels vídeos virals són els #withoutmusic (sense música), videoclips musicals populars als quals se´ls elimina la música i se´ls afegeixen tot tipus de sons que generen un efecte molt còmic. Conversaran amb els House of Halo, una parella de creatius holandesos que s´han convertit en els principals exponents d´aquesta tendència. I és que la xarxa va plena de meravelloses "inutilitats", i dins d´aquesta etiqueta, s´hi pot catalogar Celka Ojakangas, una jove nord-americana que s´ha especialitzat a imitar cares i fer ganyotes i que s´ha convertit en tota una celebritat.

La xarxa també té altres utilitats com trobar feina aprofitant el potencial de les xarxes socials. Francesc Grau, especialista en publicitat d´Adsmurai, donarà alguns consells i recomanacions a l´hora de millorar la reputació digital i que les empreses que busquen treballadors s´acabin decantant per una persona.

El protagonista del perfil digital d´aquesta setmana és Sergi Mas, un gran amant dels dispositius d´Apple. En Sergi revelarà també un truc infal·lible per acabar amb l´"spam" telefònic.

El programa visitarà l´Observatori Fabra i l´Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, per saber quina tecnologia es fa servir a casa nostra per registrar i estudiar els moviments sísmics. També explicaran el cas d´Andrés Meira, un arquitecte britànic que viu a Mèxic i que ha creat un receptor domèstic perquè vol que l´alarma arribi a temps a totes les cases.

Es posarà a prova la Panasonic Lumix CM1 i es farà un cop d´ull a una llibreta analògica revolucionària que es pot fer servir diverses vegades i que organitza al núvol tot el que s´escriu i es dibuixa.