Aquest dijous, el 33 altera la programació per retre homenatge a Joan Dalmau, que va morir dimarts als 85 anys. La cadena oferirà a les 23.55, darrere de 'La Sonora', el film 'My way', on el desaparegut actor fa una interpretació colpidora d'un malalt d'Alzheimer.

'My Way' és un drama intimista amb dosis de thriller. La trama, d'alta tensió emocional, bascula entre diferents conflictes d'arrel fortament contemporània: tràfic de drogues, crema de captaires, segrestos a mans de sicaris inexperts, un malalt d'Alzheimer embarcat en el seu últim viatge..., tot plegat al so de 'My Way', el mític tema popularitzat per Frank Sinatra, Elvis Presley o Sid Vicious, i que en el film versionen Jaume Sisa i Dolo Beltran ('Pastora').

Protagonitzada per Jairel Casas, Sílvia Marsó i Joan Dalmau, la pel·lícula explica la història d'en Marc, un petit narcotraficant que pretén deixar la professió i dur una vida normal al costat de la seva dona, la seva filla i el seu germà. Però després de la mort de la seva mare descobreix que el seu pare, amb el qual no es parlava des de fa anys, té un principi d'Alzheimer, així que decideix acollir-lo a casa seva, desencadenant un greu conflicte familiar que creix en paral·lel a les complicacions que comporten els seus tèrbols negocis.