Aquest dilluns després d'un concert únic i irrepetible al Royal Albert Hall de Londres, que s'ha transformat en un àlbum guanyador d'un Premi Grammy i Triple Disc de Platí a Espanya, David Bisbal visita el plató de "Divendres", de TV3, a les 16.30, per donar detalls de la de la seva actuació el 2 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona i per sotmetre's al qüestionari que ha preparat la nostra col·laboradora Ana Boadas

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors es traslladen a Rubí, població del Vallès Occidental. Màrius Serra, al costat de la seva inseparable pissarra de professor, farà de guia a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat.

El programa visitarà Confeccions Juanita, una merceria de tota la vida de Rubí. La seva propietària, la senyora Juanita, és molt popular a la ciutat. Es parlarà de com han evolucionat els productes de les merceries a través d'un viatge carregat de connotacions retro i vintage.

Es posarà tota l'actualitat del dia i del cap de setmana sobre la taula de la nostra tertúlia dels dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.