Oprah Winfrey arriba a Europa. I ho fa a Catalunya. A partir d'avui, el canal múltiplex d'Emissions Digitals de Catalunya (EDC), arran d'un acord amb els grans estudis americans CBS Paramount, emetrà pel canal digital EDC 3, el show de la comunicadora més famosa dels Estats Units.

El programa és el talk show diürn més antic d'Amèrica del Nord, amb més de 20 temporades a la graella i centenars d'emissions des que es va estrenar el 8 de setembre de l'any 1986. El dirigeix i el produeix des de l'inici, l'actriu i presentadora, Oprah Winfrey, que segons revela la revista Life, s'ha situat com a la dona més influent de la seva generació i segons la publicació Time, és una de les quatre persones més importants del s. XX i principi del s. XXI. A més, el setmanari Forbes la situa com una de les persones afroamericanes més rica del s. XX, ja que cobra 260 milions de dòlars l'any.

El show d'Oprah Winfrey és un programa que inclou des d'entrevistes a famosos, debats de temes socials i globals, a relacions humanes, entre molts d'altres. El canal EDC 3 emetrà de dilluns a diumenge dos programes de 40 minuts de durada a partir de les nou del vespre. El show d'Oprah Winfrey, que ja s'ha emès a més de 122 països de tot el món, ha estat classificat, segons Time, com el millor programa de televisió del segle XX. Winfrey és un personatge controvertit i fa poc va participar a la campanya del líder democrata Barack Obama.