Recepta de cuina

Les magdalenes casolanes que es fan en 10 minuts i han enamorat a tothom

La recepta és tan senzilla que ha triomfat

Magdalenes.

Magdalenes. / Freepik

Les magdalenes casolanes són una opció perfecta per als amants dels dolços que busquen una deliciosa experiència sense passar hores a la cuina. Per això, aquesta recepta, que es fa en 10 minuts, ha enamorat a tothom. A més, es fa amb ingredients que probablement ja tens a la teva cuina. Aprofita aquesta oportunitat per sorprendre la teva família o amics amb una dolça delícia casolana!

Ingredients

  • 1 ou
  • 1/2 tassa de sucre
  • 1/2 tassa de llet
  • 1/4 tassa d'oli vegetal
  • 1 tassa de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • Una punteta de sal

Elaboració

Pas 1: Prepareu els ingredients i preescalfeu del forn

Reuneix tots els ingredients a la teva disposició. Assegura't de tenir una safata de magdalenes a mà perquè estiguin a punt per a l'ús. Al mateix temps, preescalfa el teu forn a 180 graus per garantir una cocció uniforme i un resultat òptim.

Pas 2: Barregeu els ingredients

En un bol gran, bateu l'ou i afegiu el sucre, la llet, l'oli vegetal i l'extracte de vainilla. Barregeu bé fins que tots els ingredients fins que quedi tot ben barrejat.

Pas 3: Afegiu la farina i el llevat

Afegiu la farina i el llevat en pols directament sobre la barreja. Afegeix una punteta de sal per realçar els sabors, si ho consideres. Tot seguit, remeneu amb suavitat fins que la massa estigui homogènia.

Pas 4: Ompliu els motlles

Ompliu els motlles de magdalenes amb la massa fins a 2/3 de la seva capacitat. Això permetrà que les magdalenes pugin adequadament mentre es couen.

Pas 5: Cocció al forn

Introduïu la safata de magdalenes al forn preescalfat i coeu-les durant aproximadament 8-10 minuts o fins que les magdalenes siguin daurades i esponjoses al tacte.

Pas 7: Refrigereu i directe a la taula

Deixa refredar les magdalenes durant uns minuts abans de treure-les de la safata. Un cop refredades, serveix-les i gaudeix d'una deliciosa experiència dolça feta a casa en menys de 10 minuts.

Això és tot. Si tot ha sortit segons el previst, ja tens a taula unes magdalenes ben delicioses. Ara toca gaudir-les, bon profit!