RECEPTA DE CUINA

El pastís de poma i cacau que és baix en calories i està triomfant a les xarxes

És molt fàcil de fer i el resultat és deliciós

Pastís.

Pastís. / PxHere

Avui us portem la recepta d'un pastís de poma i cacau que és baix en calories i que està triomfant a les xarxes. I és que, vivim en una època en què ser conscient de la nostra alimentació és més important que mai. Tanmateix, això no significa que hàgim de renunciar als plaers dolços de la vida. Per això, amb ingredients lleugers i sabor intens, aquest pastís es converteix en la millor opció per als amants de les postres que busquen una alternativa més saludable.

Ingredients

  • 200g de puré de poma (sense sucre afegit)
  • 100g de iogurt grec desnatat
  • 50g de compota de poma (sense sucre afegit)
  • 2 clares d'ou
  • 50g de farina d'espelta integral
  • 50g de cacau sense sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Edulcorant al gust
  • Una mica de sal

Pas a pas

PAS 1: Preparació del puré de poma

Comença amb la preparació del puré de poma. Cou les pomes sense pell fins que siguin toves i tritura-les fins a obtenir un puré suau.

PAS 2: Barreja els ingredients líquids

En un bol gran, combina el puré de poma, el iogurt grec, la compota de poma i les clares d'ou. Bat-ho bé fins que la mescla sigui homogènia.

PAS 3: Ingredients secs i lleugers

En un altre bol, barreja la farina d'espelta integral, el cacau sense sucre, el llevat en pols i una mica de sal. Afegeix aquesta barreja als ingredients líquids i remena fins que tot estigui ben incorporat.

PAS 4: Endolceix

Afegeix edulcorant al gust, recordant que pots ajustar la quantitat segons la teva preferència de dolçor. Aquest pas et permetrà gaudir d'una dolçor agradable sense les calories addicionals del sucre.

PAS 5: Forn i aromes

Preescalfa el forn a 180 °C. Lubrica un motlle per a pastissos amb oli o utilitza paper pergamí. Aboca la massa al motlle i fes-la bullir al forn durant uns 25-30 minuts, o fins que un ganivet inserit al centre surti net.

PAS 6: Decora

Deixa refredar el pastís abans de decorar-lo amb una fina capa de iogurt grec, ametlles laminades o fruita fresca per aportar un toc extra de frescor.

I ja tens el pastís a taula; endolceix el teu dia amb aquesta recepta. Bon profit!