Bistró Montserrat, propostes gastronòmiques per a tots els gustos

Té una cuina variada basada en una bona relació qualitat-preu

Interior del Bistró Montserrat

Interior del Bistró Montserrat / Bistró Montserrat

Empordà.info

El Bistró Montserrat és l’espai gastronòmic situat al costat del Supermercat Montserrat del carrer Sant Mori, a l’avinguda principal de la marina residencial. El local aposta per oferir una gran varietat de propostes durant tot el dia, des de l'hora d'esmorzar fins al sopar. Els seus plats són de cuina mediterrània amb un punt d'innovació, a més s'elaboren amb productes de proximitat. Álex Sáncehz, que dirigeix l'establiment, destaca la gran varietat de postres que elaboren al seu obrador, des de pastissos fins a gelats.

L’establiment disposa d’un funcional i espaiós menjador interior, una acollidora terrassa exterior, un menjador en el primer pis, que es pot reservar a convenir amb Bistró Montserrat, per a esdeveniments especials i servei de rostisseria amb una àmplia carta de menjar per a emportar.

Terassa del Bistró Montserrat

Terassa del Bistró Montserrat / Bistró Montserrat

El Bistró Montserrat també fa àpats per a grups i donada la seva ubicació en l’epicentre del lleure empordanès i la bona disponibilitat d’aparcament en el seu entorn, és l’espai ideal per a les trobades de les festes nadalenques, tant per a les parelles, com per als àpats d’empresa o les trobades familiars, esportives i d’amics. El restaurant ofereix una carta variada de plats i begudes per a poder gaudir de bon menjar i d’una bona estada a la marina residencial. El Bistró Montserrat també és el lloc adequat per als professionals de qualsevol àmbit que han de menjar fora de casa i volen fer-ho bé amb una bona relació qualitat preu.

ADREÇA: carrer Sant Mori, 1, d'Empuriabrava

TELÈFON: 972 452 980

WEB:restaurantbistromontserrat.com