Maia, la fleca de confiança per aquestes festes de Nadal

Maia Flequers té un ampli assortit de torrons, tortells i panettones

Tortells de Nadal de Maia Flequers.  | IRENE ROÉ

Tortells de Nadal de Maia Flequers. | IRENE ROÉ / redacció figueres

Empordà.info

A Maia Flequers s’estan preparant per a l’època de Nadal amb un assortit de les postres típiques com els tortells, n’han elaborat amb tres farcits diferents, el de massapà, crema i crema cremada. A les seves botigues també hi trobareu un ampli assortit de torrons. I pels no tan tradicionals també hi trobareu el panettone de xocolata i de fruita. A més, podreu continuar gaudit de tota la seva oferta de dolços com els croissants normals i banyats, les ensaïmades i la berlina (donut), "sempre feta del dia". També els "Brunyols de l’Empordà" del Maia, que elaboren cada dia de l’any.

Panettone de xocolata Maia. | IRENE ROÉ

Panettone de xocolata Maia. | IRENE ROÉ / redacció figueres

Maia Flequers es defineixen com a artesans del pa i la pastisseria. Des de sempre que treballen i elaboren tots els seus productes de forma tradicional i artesana, utilitzant productes de primera qualitat com l’anomenada Farina de Girona i elaborant pans especials com el Pa de la Tramuntana.

Els torrons elaborats per la fleca Maia.  | IRENE ROÉ

Els torrons elaborats per la fleca Maia. | IRENE ROÉ / redacció figueres

Un negoci tan longeu no tindria tant èxit sense adaptar-se a les necessitats dels seus clients. És per això que des de fa deu anys disposen d’una línia de productes sense gluten per a les persones celíaques. També poden gaudir de brioixeria com magdalenes i croissants i de diversos tipus de pans.

ADREÇA: plaça de la Palmera, 9

TELÈFON: 972 67 24 97

WEB: www.maiafigueres.com