Express 1961, menús per a grups de cuina moderna i d’autor

El restaurant obre el 26 i 31 de desembre i l’1 i 6 de gener

Imatge de l’interior del restaurant.  | EXPRESS 1961

Imatge de l’interior del restaurant. | EXPRESS 1961 / redacció santa margarida

Empordà.info

Nadal és a tocar i ara és època de sopars amb companys de feina, amics o família. Al restaurant Express 1961 ho saben i han elaborat una varietat de menús que van des de 25 euros fins a 50 euros. Tots aquests combinen plats tradicionals de l’època, com escudella o canelons, amb tocs de cuina moderna, marca de la casa.

El restaurant obre el 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. Per la revetlla de Cap d’Any ofereixen un menú especial per acomiadar-nos del 2023 i encetar el 2024 de la millor manera. La proposta té un preu de 100 euros o de 150 euros si es vol acompanyar d’un maridatge de vins fet per Arturo Fernández.

La raó de ser de l’Express 1961 és poder oferir als clients un vessant modern del més tradicional estil mediterrani. Per tant, la clientela ha de tenir clar que la proposta trenca amb el concepte de cuina convencional i han d’anar-hi amb ganes d’innovació culinària per poder gaudir dels plats propis i únics del xef. "Busquem aportar una perspectiva moderna de la cuina mediterrània a través de la cuina d’autor", explica en Ricard Olivés, propietari del restaurant.

El muntatge dels plats i la posada en escena és, en aquest context, un aspecte rellevant a destacar. Amb l’objectiu que els plats presentats siguin un producte únic de l’Express 1961, el caràcter innovador a l’hora de fer-ho i muntar-ho és essencial.

El restaurant Express 1961.  | EXPRESS 1961

El restaurant Express 1961. | EXPRESS 1961 / redacció santa margarida

El restaurant està ubicat a escassos minuts de la platja de Santa Margarida i és proper a la zona hostalera i comercial del municipi. Una situació molt atractiva, sobretot en època de vacances, tant d’hivern com d’estiu. Treballen amb productes de proximitat comprats al mercat local del municipi.

Tot i que el restaurant està situat en una zona turística molt freqüentada durant l’estiu i que sol descansar la resta de l’any, la clientela podrà gaudir dels serveis del Restaurant Express 1961 durant tot l’any, exceptuant els mesos de gener i febrer quan l’equip d’hostalers gaudirà de les seves vacances.

Ricard Olivés té una àmplia trajectòria en el món de la restauració, des de pràcticament els dotze anys que treballa a l’hostaleria. Olivés també remarca que té el suport d’un equip experimentat format per sis professionals, tres a cuina i tres més a la sala.

ADREÇA: carrer del Port de Reig, 16,

TELÈFON: 602 50 10 03

WEB: www.restaurantexpress1961.com