El restaurant Taula Mama Roser s’ha traslladat a un nou local a Capmany

El local té un gran aparcament per a 60 cotxes

El restaurant Taula Mama Roser a Capmany

El restaurant Taula Mama Roser a Capmany / Taula Mama Roser

Emporda.info

El restaurant Taula Mama Roser s’ha traslladat al municipi de Capmany. Ara disposa d’un local més ampli, però igual d’acollidor, amb molta llum, una xemeneia com a peça central que dona una atmosfera càlida i agradable.

El menjador del restaurant. | TAULA MAMA ROSER

El menjador del restaurant. | TAULA MAMA ROSER / redacció. capmany

Amb aquest canvi el restaurant està a peu de carretera i també han pogut incloure un espai de cafeteria on se serviran pròximament esmorzars de forquilla, a més compta amb un pàrquing per a 60 cotxes. Pensant en el migdia el xef i propietari, Carles Castellnou, elabora un menú de dimarts a divendres per 16 euros, molt ben presentat i sense oblidar el més important que és la bona cuina.

Cuina casolana

Ara que s’acosten les festes de Nadal a Taula Mama Roser ja està tot a punt i es proposa gaudir dels tradicionals dinars i sopars d’empresa amb diferents menús molt variats. La cuina i el sabor d’abans tenen un espai privilegiat al Restaurant Taula Mama Roser que continua oferint la cuina catalana tradicional, conservant els gustos d’abans. Com a especialitats de la casa tenen l’espatlla de xai, faves ofegades amb menta, arròs de marisc, entre altres. Per elaborar tots els seus plats utilitzen els productes locals i de temporada amb les receptes de la Roser, la mare del xef Carles Castellnou, per això cada estació té un gust i menú especial en el restaurant.

ADREÇA: Nacional-2, km 771

TELÈFON: 673 38 52 18

CORREU: mamaroser963@gmail.com