Restaurant Miralles, cuina casolana i de proximitat

L’establiment estarà obert tots els dies festius nadalencs

Un dels plats elaborats a la cuina del restaurant Miralles.  | RESTAURANT MIRALLES

Un dels plats elaborats a la cuina del restaurant Miralles. | RESTAURANT MIRALLES / Restaurant Miralles

Emporda.info

La cuina casolana de la mare és el segell d’identitat del restaurant Miralles de Llançà. La seva especialitat són sobretot l’arròs a la cassola i els caragols, però també els guisats com el melós de vedella. A més disposa d’una carta molt completa amb gran varietat d’entrants, brasa de carn i peix.

Exterior del restaurant de Llançà. | RESTAURANT MIRALLES

Exterior del restaurant de Llançà. | RESTAURANT MIRALLES / redacció llançà

Restaurant Miralles només treballa amb productes de màxima qualitat com carn de Girona i peix de proximitat. En la seva carta de vins també trobareu una gran oferta d’opcions Denominació d’Origen Empordà.

Per aquestes festes de Nadal el restaurant té espai per acollir sopars i dinars de grup. Així mateix, trobareu l’espai obert tots els festius; el 25, 26 i 1 de gener. Amb un menú especial per aquestes festes que consta de: sopa d’escudella, canelons de carn rostida, carpaccio de gambes, pollastre amb escamarlans, turbot al forn amb patata i ceba, filet a la brasa, assortiment de torrons, tortell, vi DO Empordà, cava i aigua. Per celebrar el Cap d’Any també tenen un altre menú que consta de: quatre entrants, assortiment de canapès, caneló de pularda trufada, salpicó de pop sobre endívia i gambes a la brasa amb all i julivert; plat principal a escollir, melós de vedella amb parmentier de romaní; o tronc de lluç amb espàrrecs i tòfona; postres, sopa de xocolata blanca amb crema de llima; beguda i cafè. Raïm i cotilló i molta música per celebrar l’entrada del 2024.

Però, el restaurant Miralles és molt més que un lloc on menjar també és un espai gastrocultural perquè ofereixen una gran varietat de propostes artístiques durant tot l’any com concerts i exposicions.

ADREÇA: carretera Nacional 260, km 21

TELÈFON: 972 19 44 05

WEB: www.restaurantmiralles.com