Can Martí, la vostra carnisseria i xarcuteria de confiança amb productes de qualitat

Ara que arriben les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, també és temps de trobades d’amics i família i res millor per a fer àpats singulars en bona companyia que carns i embotits de granges de la comarca

Carnisseria Can Martí de Figueres.  | BORJA BALSERA

Carnisseria Can Martí de Figueres. | BORJA BALSERA / redacció. figueres

Emporda.info

La carnisseria i xarcuteria Can Martí és un establiment de confiança que ofereix als seus clients carn de qualitat, molt variada i de proximitat. Ara que arriben les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, també és temps de trobades d’amics, famílies i grups per a fer àpats singulars en bona companyia. Tenir a mà carn i embotits de la millor qualitat és la millor manera de garantir una celebració completa.

A Can Martí del carrer Besalú hi trobareu carn de vedella, xai, porc o pollastre per fer les millors barbacoes amb l’arribada del bon temps. L’empresa també elabora tota mena de preparats de carn fresca, com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços i un llarg etcètera. El xai que venen és de pastor, del mas la Pujada de Llers, i la vedella i el porc són de les millors granges de la comarca. També disposen d’una gran varietat d’embotits cuits, curats, ibèrics i tota classe de pernils, així com d’un gran assortit de formatges.

L’empresa va ser fundada l’any 1986 per la família Giró Oriol i, durant aquests anys, Carns i Embotits Can Martí ha estat sempre al servei de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, donant el millor servei, sigui amb la qualitat dels seus productes o el tracte amb els clients, per tal d’aconseguir la seva confiança. A Can Martí també elaboren diferents enfilats amb diverses classes de carn i adobats, tant xurrasco com ales o llom. A més de l’atenció presencial, també es pot fer la comanda per telèfon al 972 510 415 o per WhatsApp al 620 418 704.

CAN MARTÍ

Adreça: carrer Besalú, 5. Figueres

Telèfon: 972 510 415

Web: www.canmartifigueres.com