Punt de Cocció neix per oferir menjar sa i casolà per emportar

El nou establiment obre cada dia amb plats acabats de fer

L’establiment amb la vitrina al centre i la cuina oberta.

L’establiment amb la vitrina al centre i la cuina oberta. / Basili Gironès

Sara Martínez - CONTINGUT PATROCINAT

El dissabte 1 d’abril, Punt de Cocció va obrir les portes als veïns escalencs per oferir-los menjar per emportar de qualitat. La Isabel González, propietària de l’establiment, té una gran experiència darrera dels fogons. Després de deu anys cuinant pel seu propi bar-restaurant, González ha aconseguit enguany enfocar-se i complir el seu somni. «Punt de Cocció és un projecte preparat amb molt d’amor i dedicació», diu la propietària i cuinera a les xarxes. L’establiment obre cada dia de deu del matí a dos quarts de quatre de la tarda i els fogons només descansen els dimecres.

Els dies laborables, ofereix menús formats per un primer i segon plat més les postres. Cada matí, es preparen dos menús diferents i es comparteix, a través de les històries d’Instagram, els àpats que s’ofereixen durant la jornada. D’aquesta forma, facilita als clients la tria abans de presentar-se al local. El cap de setmana, d’altra banda, només ven els productes mostrats a la vitrina, presentant una àmplia varietat de menjar casolà elaborat a partir de productes frescos i de proximitat.

El Punt de Cocció és el clar exemple de negoci d’èxit, situat a un dels carrers centrals de l’Escala i dirigit i portat únicament per la Isabel, una dona valenta moguda per les ganes de continuar oferint als seus clients habituals, i als més nous, menjar sa, assequible i «com el de casa».