L’espectacle «Arrels», exemple de la diversitat i la riquesa cultural de Figueres

La proposta la porten a escena aquest divendres 8 de març al Teatre El Jardí més d’un centenar d’infants dels «Planters» de ConArte

Alguns dels infants durant els assaigs previs. | CEDIDA PER CONARTE

Alguns dels infants durant els assaigs previs. | CEDIDA PER CONARTE / redacció. figueres

Empordà

Empordà

Més d’un centenar d’infants participants en les activitats extraescolars del projecte Planters, de l’entitat sense ànim de lucre ConArte Internacional, presenten Arrels, al Teatre El Jardí de Figueres, aquest divendres 8 de març a les 15.30 hores. Davant tindran com a públic estudiants de Planters dels centres educatius involucrats, les seves famílies i amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i la col·laboració de Figueres a Escena.

Arrels és un espectacle creat col·lectivament, una fusió de dansa i música en directe, sota la direcció artística de Georgina Avilés, Sabina Ayats, Maria Camats, Anna Carné i Meritxell Genís. La proposta reflecteix la dedicació setmanal d’aquests nens i nenes, de 9 a 14 anys, que han treballat a les aules un repertori que inclou peces de més de trenta cultures que representen els seus orígens. A banda de ressaltar la riquesa cultural a través de la música, Arrels incorpora coreografies que acompanyen les interpretacions musicals en directe. La producció mostra la riquesa de la diversitat cultural de Figueres.